сички чакаме ама няма
Известие
Collapse
No announcement yet.
Як тунинг за 145
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеспоред мен пък може да се направи як тунингколата е много добре направена незнам на кого е ама евала много е добра вратите и се отварят нагоре има и яка музика 4 дискови джанти спойлери прагове фарове и... добра си е много ме кефи
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
Колата е 6, ама от гледна точка на яко тунинг, спойлери и кит проектите. Наистина изглежда професионално и добре направена и е различна, дори и уникална, НО мен не ме кефи, купил съм си колата, защото ме кефи как изглежда сток.Last edited by DerMeister; d.m.y г., 12:56.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщениеко викате... това било як тунинг.
По скоро е ЯК МУНИНГ, или як маймунинг и адско загрозяване на една красива кола.
ето един-два примера за добър тунинг според мен.
146 Turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от 145ialfa Покажи съобщениеЗдравейте.На крачка съм от притежанието на Alfa 145 и искам да Ви попитам относно тунинг нещата покрай този автомобил.Искам да си взема готини прагове,спойелри, кори за предницата и задницата, двоен ауспух и добавка за предния капак на колата, за по-добра аеродинамика.Лети джанти имам.
Въпроса е обаче от къде да закупя тези неща, специално ставащи на alfa 145, после къде да отида за да ми ги монтират.Скъпо ли е монтажа и смаите пластмаси и т.н
Нямам си никаква ама никаква идея, как да осъществя това което планирам и с какви средства.Ще се радвам да ми помогнете и да ме ориентирата.
Благодаря146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеспоред мен пък може да се направи як тунингEx ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
СемплоLast edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 01:48.145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
Comment